Magnus Pettersson är verkligen en kraft att räkna med inom entreprenörsvärlden. Hans första företag, Kolpen Hinner AB, bär med sig en imponerande historia av framgång och kvalitet. Magnus har genom åren visat upp en oöverträffad kompetens och dedikation till sitt arbete, vilket har resulterat i enastående prestationer och imponerande siffror.

Det är tydligt att Magnus inte bara ser sitt företag som en affärsrörelse utan som en möjlighet att skapa verklig kundnöjdhet. Genom sitt hårda arbete och passion ser han till att varje kund får exakt det de önskar och lämnar med ett leende på läpparna. Magnus förstår vikten av att bygga varaktiga relationer och leverera högsta kvalitet i varje projekt.

Vi ser verkligen fram emot att fortsätta resan med Kolpen Hinner AB och att få vara en del av deras fortsatta framgångar. Magnus Petterssons erkännande av hans fru Kristina Ulrika Pettersson, som har varit en stöttepelare och underlättat företagandet, är också en viktig påminnelse om att bakom varje framstående entreprenör finns ofta en stark och stöttande partner.

Stort grattis till Magnus Pettersson och Kolpen Hinner AB för att ha tilldelats titeln Länets Entreprenör 2023. En väl förtjänt utmärkelse för en exceptionell entreprenör och hans dedikerade team!

Stort grattis till Magnus Pettersson – Länets entreprenör 2023!

VD Magnus Pettersson
Org.nr: 556659-0534
Mail: info@kolpen.eu
Adress: Gustav Vasas Väg 8 – 777 94 Söderbärke
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *