Roger Isak Klemo, VD för Klemos Konsult och Entreprenad Service AB, är en inspirerande entreprenör som har ägnat sitt yrkesliv åt att bygga och stärka företaget sedan dag ett. Hans dedikation och hårda arbete är en förebild för andra, och det är med stolthet vi tilldelar honom titeln Länets Entreprenör 2023.

Roger vill också passa på att hylla sin bror och alla inom gruvföretagen som har varit viktiga samarbetspartners och en del av hans framgångsresa. Utöver detta vill han rikta ett speciellt tack till sin fru, som har varit där som stöd och kraft under hela resan.

Klemos Konsult och Entreprenad Service AB erbjuder konsultverksamhet inom arbetsledning, projektledning samt uthyrning av reparations tjänster inom trä- och metallindustrin samt malmträd.

Vi ser fram emot att följa Klemos Konsult och Entreprenad Service AB på deras fortsatta framgångsväg och det glädjer oss att tilldela denna välförtjänta utmärkelsen som Länets Entreprenör 2023 till Roger Isak Klemo.

Stort grattis till Roger Isak Klemo – Länets entreprenörer 2023!

VD Roger Isak Klemo
Org.nr: 559081-2227
Mail: klemokonsult@gmail.com
Län: Norrbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *