Vi är stolta att tilldela Mats Karlsson Länets Entreprenörspris för 2023. Mats är inte bara en entreprenör utan även en visionär inom godstrafikbranschen. Med en imponerande karriär som sträcker sig tillbaka till 1991 har Mats och hans företag, KIM-FRAKT, varit en pålitlig kraft inom branschen.

Under åren har Mats utklassat sina konkurrenter genom en kombination av expertis, innovation och en passion för att leverera på högsta nivå. Mats bolag har blivit synonymt med pålitlig godstransport och effektiv logistik.

Mats Karlssons förmåga att anpassa sig till branschens förändringar och samtidigt behålla sin vision om kvalitet och pålitlighet har varit nyckeln till hans framgång. Hans företags långa och beundransvärda närvaro i branschen är ett bevis på hans starka entreprenörsanda och engagemang.

Denna utmärkelse är en hyllning till Mats Karlssons enastående prestationer inom godstrafik och hans pågående bidrag till branschens utveckling.

Låt oss gemensamt fira Mats Karlsson – Länets Entreprenör för 2023!

VD Mats Karlsson
Org.nr: 556427-0550
Mail: matsk0302@gmail.com
Adress: BÅTBYGGARVÄGEN 17 – 618 93 Kolmården
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *