Kickis Mat AB är inte bara ett företag; det är en passionerad familj där matlagning och entreprenörskap sammanflätas till en enastående kombination. Genom åren har de inte bara levererat mat av högsta kvalitet utan har också fört fram sina imponerande förmågor och kompetens som entreprenörer.

Det är tydligt att Kickis Mat sätter kvalitet framför kvantitet, och det är den filosofin som har gjort dem till en unik aktör på marknaden. I en värld där snabbhet ofta prioriteras är det uppfriskande att se ett företag som håller fast vid sina värderingar och fokuserar på att skapa smakupplevelser av högsta klass.

Familjen bakom Kickis Mat har varit hjärtat i företaget och har gemensamt arbetat för att lyfta fram deras passion och expertis. Dessutom har David spelat en betydande roll i att underlätta företagandet och bidra till dess framgång.

Vi är stolta att tilldela Kickis Mat AB titeln Länets Entreprenörer. Det är en välförtjänt utmärkelse för ett företag som inte bara har skapat en stark närvaro på marknaden utan också har inspirerat och glatt smaklökarna hos många. Vi ser med glädje fram emot att följa deras resa vidare.

Stort grattis till Kickis Mat AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Jasmine Tham
Org.nr: 556639-4481
Mail: kikkismat@gmail.com
Adress: HILMERS VÄG 3 – 434 91 Kungsbacka
Län: Hallands län
kikkismat.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *