Khalid Ahmed, VD för Khalid Ahmed Taxi AB, har visat sig vara en sann entreprenör genom hela sitt liv. Från att driva hotell till livsmedelsbutiker och nu som ledare inom taxibranschen, har Khalid demonstrerat enastående mångsidighet och uthållighet.

Efter en period av sjukdom har Khalid funnit sin plats och passion inom taxiindustrin. Med stolthet och dedikation leder han nu ett team på sex anställda och strävar efter att ytterligare expandera sitt företag. Khalids resa är en inspirerande berättelse om att aldrig ge upp och alltid hålla fast vid sitt driv.

Sedan 2018 har Khalid, med sitt oöverträffade engagemang, tagit taxiindustrin i Västernorrlands län med storm. Hans motto att leverera och utföra ett jobb som man är stolt över är en viktig påminnelse om vikten av att uppskatta varje ögonblick och sträva efter excellens i allt man gör.

Vi är stolta över att tilldela Khalid Ahmed titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta stödja hans framgångsrika resa inom taxibranschen.

Stort grattis till Khalid Ahmed – Länets entreprenör 2023!

VD Khalid Ahmed
Org.nr: 559162-4050
Mail: ka_fixit@hotmail.com
Adress: POLARISVÄGEN 9 D – 863 32 Sundsbruk
Län: Västernorrlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *