Anders Olof Engstrand, VD för Keramikstudion Gustavsberg AB, förtjänar en varm hyllning för sitt långvariga och hängivna arbete inom konsthantverksbranschen. Med dedikation och hårt arbete har Anders skapat en verksamhet som inte bara är framgångsrik utan också en viktig del av konsthantverkssamhället.

Hans engagemang sträcker sig långt tillbaka och har blivit en inspirerande kraft för både medarbetare och kunder. Anders har bidragit till att upprätthålla och främja konsthantverkstraditionen, och hans passion för detta arbete är uppenbar i varje konstverk som produceras av Keramikstudion Gustavsberg AB.

En speciell hyllning går också till Lisa Larson, en ikonisk konstnär vars arbete har inspirerat och berört människor över hela världen. Att hylla och hedra Lisa Larson är ett vackert sätt att erkänna och bevara arvet av en konstnär som har lämnat ett osuddligt avtryck i konsthantverksvärlden.

Inom Keramikstudion Gustavsberg AB skapas inte bara konsthantverk och porslin, utan verkliga mästerverk som bär på en unik och tidlös “touchen Lisa.” Vi är tacksamma för Anders Olof Engstrands bidrag till konsthantverket och ser fram emot att fortsätta följa deras kreativa resa.

Stort grattis till Anders Olof Engstrand – Länets entreprenörer 2023!

VD Anders Olof Engstrand
Org.nr: 556490-0800
Mail: info@kstudion.se
Adress: ODELBERGS VÄG 5 D – 134 40 Gustavsberg
Län: Stockholms län
kstudion.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *