en är inte bara en entreprenör inom plåt, fasad och takarbeten, utan också en person som inser vikten av att erkänna och hylla dem som stöttar honom i bakgrunden. Han vill särskilt framhäva sin fru Anna, som har varit en konstant och viktig del av hans liv och företag sedan de gifte sig för 17 år sedan.

Det är tydligt att Ken inte bara ser sitt arbete som en affärsverksamhet utan som en livsstil, och hans hårda arbete och strävan efter kvalitet är en spegelbild av hans engagemang för sitt yrke och sina kunder.

Genom att göra det lilla extra för sina kunder strävar Ken och hans team alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa en upplevelse som lämnar varje kund nöjd och vill återkomma.

Vi är glada att tilldela Ken titeln Länets Entreprenör 2023 och vill passa på att hylla inte bara hans professionella framgångar utan också den viktiga roll som Anna har spelat i denna resa. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångar och engagemang inom branschen.

Stort grattis till Ken Kembel – Länets entreprenörer 2023!

VD Ken Kembel
Org.nr: 559048-4282
Mail: ken@kembeltakochfasad.se
Adress: RENLAVSGÅNGEN 266 – 135 35 Tyresö
Län: Stockholms län
pvforetagen.se/medlemmar/k/kembel-tak-och-fasad-platslageri-ab/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *