Thomas Karlsson, VD för Karlssons Åkeri & Trav AB, är en verklig entreprenör som har ägnat sitt liv åt hårt arbete och dedikation. Med en imponerande bakgrund inom lastbilsåkeri och hästsport har Thomas skapat en verksamhet som omfattar både passion och affärssinne.

Thomas startade sin resa som entreprenör redan vid 22 års ålder och har sedan dess arbetat oavbrutet för att bygga upp sitt företag. Med fokus på lastbilsåkeri, tävlings-, tränings- och uppfödningsverksamhet inom hästsport, samt förvaltning av fastigheter, har Thomas skapat en verksamhet som speglar hans dedikation och arbetsmoral.

Att tilldela Thomas titeln som Länets Entreprenör 2023 är ett erkännande av hans hårda arbete och engagemang. Han har inte bara lyckats skapa och driva ett framgångsrikt företag utan har också blivit en inspirationskälla för andra genom sitt dedikerade arbete och engagemang.

Vi hyllar Thomas Karlsson för hans imponerande prestationer och ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika resa som entreprenör.

Stort grattis till Thomas Karlsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Thomas Karlsson
Org.nr: 556885-0126
Mail: nellevenue@gmail.com
Län: Värmlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *