Hans-Olov Hedman är en banbrytande entreprenör som har varit en kraft inom bygg- och anläggningsbranschen sedan 1988, då han startade Källsta Schakt Aktiebolag. Med över tre decennier av erfarenhet har företaget blivit en pålitlig och etablerad aktör inom mark- och anläggningsarbeten.

Källsta Schakt AB, grundat redan 1982, har blivit en oumbärlig resurs för kommuner, fastighetsägare, företag och större byggherrar i hela Mälardalen, Köping, Arboga, Västerås, Bålsta, Strängnäs, Enköping, Eskilstuna och Stockholm med omnejd. Det är tydligt att Hans-Olov och hans team har spelat en avgörande roll i utvecklingen och framgången av regionens bygg- och anläggningsprojekt.

Vi är stolta att tilldela Hans-Olov Hedman titeln Länets Entreprenör 2023. Hans dedikation och ledarskap har varit en drivkraft för Källsta Schakt AB:s framgångar genom åren. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta bidrag till regionens byggbransch och önskar dem fortsatt framgång.

Stort grattis till Hans-Olov Hedman – Länets entreprenörer 2023!

VD Hans-Olov Hedman
Org.nr: 556327-0098
Mail: info@kallstaschakt.se
Adress: KÄLLSTA – 731 98 Köping
Län: Västmanlands län
kallstaschakt.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *