Sofie och Mikael Forsberg är ett exemplariskt partnerskap och drivna entreprenörer som tillsammans driver sitt företag med en imponerande dedikation och passion. Med över tio års äktenskap har de skapat en stark grund för sitt företag, som fokuserar på att leverera serviceuppdrag till villaägare.

Bolaget, under Sofie och Mikaels ledning, har blomstrat genom tuffa tider, och deras hårt arbete och strävan efter förbättring har varit nyckeln till deras stadiga framgång. De tar sig an nya utmaningar med entusiasm och drivkraft, och deras förmåga att övervinna hinder har gjort dem till förebilder inom branschen. Utan all hjälp och kunskap från Roger Strandberg som startade företag samt deras två anställda Leif Malm ocg Peter Sjöholm hade de inte varit där de är idag!

Sofie och Mikael är inte bara affärspartners utan även livspartners, och deras samarbete och starka relation har varit en kraft som drivit företaget framåt. Genom att hålla fast vid sina värderingar och mål har de etablerat sig som pålitliga aktörer inom servicebranschen.

Det är med stor glädje vi tilldelar Sofie och Mikael Forsberg titeln Länets Entreprenörer 2023. Deras engagemang och framgång är inspirerande, och vi ser fram emot att fortsätta följa deras resa och önskar dem fortsatt framgång och tillväxt.

Stort grattis till Sofie Forsberg och Mikael Forsberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Sofie Forsberg & Mikael forsberg
Org.nr: 556778-5661
Mail: sofie@karlskogasolskydd.se
Adress: SMULTRONVÄGEN 15 – 691 47 Karlskoga
Län: Örebro län
karlskogasolskydd.se/

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *