JPB Service AB, under ledning av Jesper Gustafsson, har blivit hedrad som länets entreprenör och kommer nu att motta ett välförtjänt certifikat som erkännande för deras framstående prestationer. Företagets huvudsakliga inriktning är att bedriva takarbeten och relaterade tjänster.

Jesper Gustafsson hyllas för det fina arbete han utför med JPB Service AB. Hans dedikation och professionella insatser har bidragit till företagets framgång och position som en ledande aktör inom takbranschen. Jesper vill även rikta ett tack till sin sambo Petra Björk för det stöd och den support som har varit en viktig del av företagets resa och framgång. Certifikatet är en välförtjänt hyllning till Jesper Gustafsson och JPB Service AB för deras betydande bidrag till branschen och lokalsamhället.

Stort grattis till Jesper Gustafsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Jesper Gustafsson
Org.nr: 559220-7848
Mail: Jpbservice@outlook.com
Adress: Villavägen 8 – 611 74 Tystberga
Län: Södermanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *