Svea Byggställningar är inte bara ett företag, det är en passionerad sammanslutning av erfarna och kunniga individer som strävar efter att erbjuda det bästa inom ställningsbranschen. Grundat av Jonas Hoffman år 2009, har företaget vuxit och utvecklats till en pålitlig partner för alla ställningsbehov.

Vi är stolta över att hylla Svea Byggställningar som länets entreprenör och överlämna detta certifikat som erkännande för deras dedikation och expertis. Med en personalstyrka som präglas av kompetens och engagemang, erbjuder de inte bara ställningar utan en komplett lösning för varje projekt de tar sig an.

Svea Byggställningar strävar efter långsiktiga och pålitliga relationer. Deras enkla lösningar, korta beslutsvägar och tydliga rutiner gör dem till en bekväm och tillförlitlig partner för alla ställningsbehov. Inga uppdrag är för stora eller för små för dem, och de är redo att leverera högkvalitativa tjänster från västkusten och upp till Dalsland, och till och med längre vid större projekt.

Tack, Svea Byggställningar, för ert engagemang, er professionalitet och ert bidrag till länets entreprenörsanda. Vi ser fram emot att fortsätta följa er framgångsrika resa inom ställningsbranschen.

Stort grattis till Jonas Hoffman Byggställningar AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Jonas Hoffman
Org.nr: 556949-8438
Mail: sveabyggstallningar@live.se
Adress: KUNGSGATAN 43 – 453 33 Lysekil
Län: Västra Götalands län
sveabyggstallningar.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *