JOIS AB, tidigare känd som JA Korrosionskonsult AB, har stolt tilldelats titeln som länets entreprenör 2023. Företaget är en framstående specialist inom områden som totalentreprenad av katodiskt skydd, schaktarbeten, livslängdsbedömning samt tillståndsbedömning av korrosion i avlopp och andra rörsystem i fastigheter.

Den drivande kraften bakom JOIS AB är Jörgen Almqvist, en erfaren expert som ägnat sig åt forskning och uppdrag inom korrosion och rost sedan år 2000. Hans imponerande arbete inkluderar samarbeten med anmärkningsvärda institutioner såsom Korrosionsinstitutet och ÅF- Inspektion och Materialteknik. Jörgen har inte bara författat flera tidningsartiklar och forskningsrapporter inom korrosionsområdet, utan har även utvecklat banbrytande metoder för att bedöma korrosionstillståndet hos olika typer av rörsystem.

En av hans mest framstående bidrag är utvecklingen av den enda fungerande och vedertagna metoden för att bedöma korrosionstillståndet hos avloppsrör av gjutjärn. Dessutom har Jörgen framställt liknande metodik för att bedöma korrosionstillståndet hos andra rör i fastigheter, såsom kallvattenrör, kopparrör, VVC, värmerör, och radiatorer. JOIS AB är därmed inte bara en entreprenörsfirma, utan också en banbrytande aktör som, genom Jörgen Almqvists experthet, har etablerat sig som en ledande kraft inom korrosionsprevention och rörbedömning. Företagets förmåga att erbjuda högkvalitativa tjänster inom totalentreprenad och bedömning av rörsystem har gjort dem värdiga vinnare av titeln länets entreprenör 2023.

Stort grattis till Jörgen Almqvist – Länets entreprenörer 2023!

VD Jörgen Almqvist
Org.nr: 559213-2863
Mail: ja.korrosionskonsult@outlook.com
Adress: GUSTAVSBO 11 – 744 97 Järlåsa
Län: Uppsala län
jakorrosionskonsult.se/om-oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *