John Jansson, grundare av John Jansson IT-Konsult AB, har varit en framstående aktör inom IT-branschen sedan 2011. Med sin passion för webbdesign och IT-drift har John skapat en stark närvaro på marknaden. Nu, i en spännande expansionsfas, söker han dedikerade och motiverade medarbetare för att fortsätta växa och möta den ökande efterfrågan.

John är övertygad om att framgång byggs genom samarbete och ser fram emot att bygga ett dynamiskt team som delar hans vision. För de som söker IT-jobb i Stockholms län är John Jansson IT-Konsult AB den perfekta platsen att utvecklas och trivas. Med spännande projekt och en entreprenöriell anda är detta en unik möjlighet att vara en del av något stort.

Om du delar Johns passion och är redo att ta nästa steg i din IT-karriär, är du välkommen att utforska möjligheterna hos John Jansson IT-Konsult AB. Vi ser fram emot att välkomna nya talanger till vårt team och forma framtiden för IT-innovation i vårt län.

Stort grattis till John Jansson – Länets entreprenörer 2023!

VD John Jansson
Org.nr: 556855-1971
Mail: j.j@jjitab.se
Adress: STOCKHOLMSVÄGEN 59 – 761 43 Norrtälje
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *