Johan Olsson och JO PROCESS SYSTEMS AB förtjänar verkligen hyllningar för det fantastiska arbete de utför. Att driva konsult- och projektverksamhet inom process- och anläggningsteknik i kemisk industri samt inom läkemedels- och livsmedelssektorn kräver både expertis och engagemang, och Johan levererar verkligen på den fronten.

Att han tackar nära och kära visar på den viktiga roll som stöd och gemenskap spelar i företagandet. Johan har verkligen byggt något att vara stolt över, och hans dedikation till branschen och företaget är tydlig.

Vi hyllar Johan Olsson och hela JO PROCESS SYSTEMS AB för deras bidrag till branschen och önska dem fortsatt framgång och nöjda kunder i framtiden.

Stort grattis till Johan Olsson och JO PROCESS SYSTEMS AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Johan Olsson
Org.nr: 556774-9493
Mail: johan@jopsis.se
Adress: SJÖGRÄSVÄGEN 31 – 233 91 Svedala
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *