Johan Nothén, VD för JN Värmdö Måleri & Entreprenad AB, är inte bara en affärsledare utan en kreativ visionär inom måleri och entreprenad. Under hans ledning har företaget blomstrat till en pålitlig partner för alla typer av måleriarbeten, från nyproduktion och renovering av äldre villor till professionell tapetsering.

JN Värmdö Måleri AB, under Johans ledning, har etablerat sig som en ledande aktör inom branschen, känd för sitt engagemang för kvalitet och professionalism. Företaget erbjuder en omfattande palett av tjänster, inklusive invändiga och utvändiga måleriarbeten, samt specialiserade arbeten som tapetsering.

Det är hjärtvärmande att se att Johan vill hylla sina kollegor, särskilt Peter Nothén och Alexander Lindberg, för deras insatser och engagemang. Det tyder på en stark sammanhållning inom företaget och visar på vikten av teamwork för att uppnå framgång.

Vi är stolta att tilldela Johan Nothén och JN Värmdö Måleri & Entreprenad AB titeln Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt utmärkelse för en ledare och ett företag som inte bara målar väggar utan också skapar konstverk av varje projekt de tar sig an.

Stort grattis till Johan Nothén – Länets entreprenörer 2023!

VD Johan Nothén
Org.nr: 5559046-7675
Mail: jnmalerivarmdo@gmail.com
Adress: KOCKTORPSVÄGEN 57 – 132 43 Saltsjö-Boo
Län: Stockholms län
jn-maleri.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *