JG El-Teknik i Nora Aktiebolag, under ledning av Jan Rådberg, har etablerat sig som en framstående konsult inom sågverksindustrin. Företaget, grundat 1999, bär på en rik erfarenhet och expertis inom branschen. Jan Rådberg har alltid hållit hög standard när det gäller lojalitet och ärlighet gentemot sina kunder, vilket har bidragit till företagets framgång.

Förutom att erbjuda konsulttjänster och el-tekniska maskinlösningar är Jan engagerad i tävlingsverksamhet med travhästar. Hans passion sträcker sig bortom företagsverksamheten och visar på en bredd i intressen. Det är också värt att nämna Jan Rådbergs fru, som aktivt har bidragit till företagets framgång och stått vid hans sida genom åren.

Utmärkelsen som länets entreprenör är en välförtjänt hyllning till JG El-Teknik i Nora Aktiebolag och dess grundare Jan Rådberg. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta prestationer och innovativa bidrag till både sågverksindustrin och travsporten.

Stort grattis till Jan Rådberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Jan Rådberg
Org.nr: 556578-6950
Mail: jan.radberg-jgelteknik@telia.com
Adress: RÅDMANSGATAN 4 – 713 31 Nora
Län: Örebro län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *