JE Isolering AB, Gotlands främsta isoleringsföretag, har vuxit och blomstrat sedan starten. Från de första stegen som ett mindre företag till dagens framgång med 10 engagerade anställda och olika specialiteter har företaget blivit en pålitlig aktör inom isoleringsbranschen.

En av de mest betydelsefulla framgångsfaktorerna för JE Isolering AB är det dedikerade och kunniga teamet. Med personal som inte bara klarar de vanliga uppdragen utan även tar sig an utmaningar som sträcker sig utanför det normala arbetsområdet har företaget byggt upp en imponerande kompetens och förmåga.

Jonas Enderberg, som har lett företaget under de senaste tre åren, har visat en fantastisk passion och hårt arbete för att driva företaget framåt. Han delar med sig av sitt engagemang för att ge kunderna bästa möjliga service och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna.

Ett särskilt erkännande går till grundaren och företagets hjärta, Johnny Enderberg, som med sin vision och hängivenhet har gjort JE Isolering AB till det framstående företag det är idag. Tillsammans med det dedikerade teamet och under ledning av Jonas Enderberg ser vi fram emot fortsatta framgångar och högkvalitativa isoleringslösningar från JE Isolering AB.

Stort grattis till Jonas Enderberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Jonas Enderberg
Org.nr: 556853-5206
Mail: jonas@jeisoleringab.se
Adress: VIBBLE DREJAREGATAN 4 – 622 59 Visby
Län: Gotlands län
jeisoleringab.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *