Janssons Plåtslageri AB, under ledning av den erfarna entreprenören Jonas Jansson, har etablerat sig som en ledande aktör inom plåtslageribranschen i sitt län. Med över 20 års erfarenhet som egenföretagare har Jonas byggt upp ett starkt företag som tar sig an alla typer av uppdrag, oavsett storlek.

Företaget, som ständigt strävar efter att uppfylla kundens förväntningar, anpassar sig flexibelt till projektets omfattning. Jonas Jansson har omgivit sig med lojala och kompetenta medarbetare, där Robert och Niklas, som varit med i 15 respektive 12 år, utgör en stark och sammansvetsad arbetsstyrka.

Jonas vill också rikta ett tack till sin svåger Olof Ivarsson, som bidrog till företagets tidiga framgång genom att hjälpa till med bokföring och fakturering. Samtidigt hyllar han sin sambo, Ida Ivarsson, som fungerar som hans viktiga bollplank och sköter dagens faktureringsprocess. Utmärkelsen som länets entreprenör är ett erkännande av Janssons Plåtslageri AB:s framstående bidrag och dedikation till branschen.

Stort grattis till Jonas Jansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Jonas Jansson
Org.nr: 556911-2104
Mail: jonas@janssonsplat.se
Adress: Sunnersberg Riddaregården 7 – 531 98 Lidköping
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *