Jami Hundsport, grundat 1990 av Mi, är inte bara en butik utan en hel hundsportens värld i sig. Sedan öppnandet av den första fysiska butiken i Västervik 1996 har Jami Hundsport vuxit till en imponerande anläggning med en bredd av faciliteter, inklusive butik, tillverkning, trim, hundsim, rehab, veterinär, träningshall och café, som alla sträcker sig över 650 kvm.

Med ett engagemang för kvalitet och miljömedvetenhet skapar Jami Hundsport produkter för bruks och lydnad. Det svenska vegetabilgarvade lädret i deras tillverkning visar deras omsorg för djur och natur. Deras produkter används inte bara på nationell nivå, utan når också hundälskare runt om i världen.

Mi, grundare och visionär bakom Jami Hundsport, är känd för sitt kreativa sinne och förmåga att tänka utanför boxen. Med stöd från sin man och partner har hon kontinuerligt skapat och förverkligat fantastiska idéer. Vi är stolta över att tilldela Mi och Jami Hundsport titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta stödja deras passion och framgång inom hundsporten.

Stort grattis till Mi Nilsson – Länets entreprenör 2023!

VD Mi Nilsson
Org.nr: 556672-6260
Mail: info@jamihundsport.se
Adress: Kolonivägen 13  59362 Västervik
Län: Kalmar län
jamihundsport.se/sv/
instagram.com/jamihundsport/
facebook.com/jamihundsport
jamivastervik.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *