Jeff Niklasson, hjärnan bakom J.N Tak & Entreprenad AB, är verkligen en entreprenör att beundra. Med sitt passionerade engagemang och skicklighet har han skapat ett företag som inte bara levererar takvård och takrengöring utan också utmärker sig inom byggnads- och markentreprenad.

På bara några år har J.N Tak & Entreprenad AB blivit en kraft att räkna med, och Jeffs ledarskap och dedikation har varit avgörande för företagets framgång. Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster har han inte bara uppfyllt kundernas förväntningar utan överträffat dem, vilket återspeglas i de imponerande siffrorna.

Vi vill hylla Jeff Niklasson och hela teamet på J.N Tak & Entreprenad AB för den välförtjänta utmärkelsen som länets entreprenörer. Ert arbete och engagemang är verkligen en inspirationskälla för andra inom branschen. Fortsätt med ert fantastiska arbete och bygg vidare på era framgångar!

Stort grattis till Jeff Niklasson – Länets entreprenörer 2023!

VD Jeff Niklasson
Org.nr: 559193-5274
Mail: jeff.niklasson@takvard.se
Telefon: 076-535 33 00
Adress: TOLLESTORPSVÄGEN 4 – 443 61 Stenkullen
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *