Tarmo Ülem, VD för Isoekspert Isolering AB, är en entreprenör med en imponerande resa och dedikation till sitt arbete. Från sin ankomst till Sverige 2005 från Estland, där han snabbt lärde sig det svenska språket, har Tarmo stigit i rang och blivit en framstående företagsledare inom bygg, ventilation, VVS och isoleringstjänster.

Efter endast sex år inom branschen tog Tarmo det modiga steget att starta sitt första företag. Isoekspert Isolering AB har sedan dess utmärkt sig genom att erbjuda inte bara grundläggande tjänster utan att gå det extra steget för att säkerställa kundens fulla tillfredsställelse. Tarmo och hans team strävar efter att göra det lilla extra, vilket skapar nöjda kunder som återvänder gång på gång.

Isoekspert Isolering AB är inte bara inriktat på att leverera kvantitet utan har också en tydlig satsning på kvalitet. Tarmo och hans team har insett att det är genom att prioritera hög kvalitet i sitt arbete som de kan bygga långsiktiga och framgångsrika relationer med sina kunder.

Stort grattis till Tarmo Ülem – Länets entreprenör 2023!

VD Tarmo Ülem
Org.nr: 556875-5697
Adress: SÖDRA SKOGEN 27 – 647 92 Mariefred
Län: Södermanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *