Annette Wendin, VD för Instant Infusion AB, är en inspirerande och framgångsrik entreprenör som har gjort betydande avtryck inom områdena organisation, ledarskap, förändring, projektledning och personlig utveckling. Hennes dedikation till att skapa positiva förändringar och bidra till andra företags tillväxt är beundransvärd.

Instant Infusion AB, under Annettes ledning, har etablerat sig som en pålitlig konsultations- och servicepartner för organisationer som strävar efter framgång. Annette har visat prov på enastående ledarskap och expertis inom nätverksmarknadsföring, resor, investeringar och finansiella instrument.

Vi hyllar Annette Wendin för hennes framstående prestationer och önskar henne och hela teamet på Instant Infusion AB fortsatt framgång. Er passion och engagemang är en förebild för andra företag, och vi ser fram emot att se er fortsätta att blomstra och göra positiva avtryck i era branscher. Fortsätt det fantastiska arbetet!

Stort grattis till Annette Wendin – Länets entreprenörer 2023!

VD Annette Wendin
Org.nr: 556647-1214
Mail: annette@inin.se
Adress: TEGNÉRGATAN 39 – 216 14 Limhamn
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *