Länets entreprenör 2023!

Ett varmt grattis till Maria för att ha blivit utnämnd till länets entreprenör! Maria’s framgångsrika företagsresa från rekryterare och mediabranschexpert till att grunda och leda ett ledande företag inom branschen är inget mindre än imponerande.

Sedan starten 2016 har Maria och hennes team, med sin expertis inom media, fyllt ett viktigt gap på marknaden. Att vara Sveriges ledande företag inom denna bransch på bara 7 år är enastående och vittnar om deras hängivenhet och skicklighet.

Maria betonar vikten av sitt fantastiska team och att all framgång delas med dem. Deras engagemang för att göra det lilla extra för sina kunder, vare sig det gäller rekrytering eller konsultverksamhet, har verkligen gjort dem till ett företag som sticker ut.

Vi ser fram emot att se hur företaget fortsätter att växa och hjälpa företag att hitta rätt personer.

Stort grattis till Maria Bergholtz – Länets entreprenör 2023!

VD Maria Bergholtz
Org.nr: 559077-8444
Mail: maria@insightcompetence.se
Adress: BIBLIOTEKSGATAN 29 – 114 35 Stockholm
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *