Länets entreprenör 2023!

Per-Henrik Persson, en pionjär som startade sin resa redan på 80-talet, har varit en kraftfull entreprenör genom åren. Hans engagemang och driv ledde honom till att starta Infocar Intressenter AB, där han tillsammans med sin hängivna fru, Maria Spångberg, styr företaget mot framgång.

Att driva en verksamhet är sällan en ensam resa, och Per-Henrik och Maria vill rikta en varm hyllning till Mats Nillberg, grafikern som har varit en oumbärlig del av deras resa och företagets framgång.

Infocar Intressenter AB är inte bara ett företag; det är en plattform för programutveckling och konsultverksamhet inom fordons- och marin elektronik. Bolagets bidrag till fordons- och marinbranschen är betydande och präglat av passion, expertis och kontinuerlig strävan efter framsteg.

Denna hyllning går till Per-Henrik Persson, Maria Spångberg, Mats Nillberg och hela teamet på Infocar Intressenter AB för deras enastående bidrag och framgångsrika resa. Fortsätt skapa innovation och göra avtryck i branschen!

Stort grattis till Per-Henrik Persson – Länets entreprenör 2023!

VD Per-Henrik Persson
Org.nr: 556738-8227
Mail: maria@infocar.se
Adress: Våruddsringen 103 – 127 41 Skärholmen
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *