Infinite Surveying AB, ett företag präglat av passion och expertis inom mätningsteknik, startade sin resa 2017. Grundaren, med en gedigen erfarenhet som sträcker sig tillbaka till början av 90-talet, har verkligen satt företaget på kartan som en pålitlig och framstående aktör inom bygg- och anläggningsbranschen.

Med ett dedikerat fokus på att leverera högkvalitativa mättjänster har Infinite Surveying AB etablerat sig som en betrodd partner för byggföretag, arkitekter, projektörer, konstruktörer och privatpersoner. Företaget har inte bara gjort sitt avtryck i Stockholmsområdet, där de för närvarande är involverade i flera stora byggprojekt, utan planerar också att expandera och synas i andra delar av Sverige.

Vi är stolta över att hylla Infinite Surveying AB och dess grundare för deras exceptionella bidrag till branschen. Deras engagemang för kvalitet och precision i mätningstekniken har gjort dem till förebilder och ledande krafter. Vi ser fram emot att följa deras framgångsrika resa och önskar dem fortsatta framgångar i framtiden.

Stort grattis till Infinite Surveying AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Ali Akbar Yousefi
Org.nr: 559108-1400
Mail: Ali@infinitesurveying.se
Adress: Ranhammarsvägen 12-14 – 168 67 Bromma
Län: Stockholms län
infinitesurveying.se/

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *