Länets entreprenör 2023!

Det är med djup respekt och erkännande vi tillkännager att Ingvar Bergstedt är den värdiga mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Ingvar har ägnat hela sitt yrkesliv åt processindustrin och har ackumulerat en imponerande mängd erfarenhet, både inom projektledning och som regionschef.

Ingvar Bergstedt är en ledare och en expert som har dedikerat sitt arbetsliv åt att driva och utveckla processindustrin. Hans skicklighet inom projektledning har varit avgörande för genomförandet av komplexa projekt, och hans arbete som regionschef har spelat en viktig roll i att forma och utveckla branschen.

Genom åren har Ingvar Bergstedt utvecklat en djup förståelse för processindustrins dynamik och behov. Hans förmåga att leda och styra projekt har varit en nyckelkomponent i att säkerställa framgångsrika resultat, och hans kompetens har varit en värdefull resurs för företag och projekt.

Stort grattis till Ingvar Bergstedt – Länets entreprenör 2023!

VD Ingvar Bergstedt
Org.nr: 556979-8365
Mail: Ingvar@inbengineering.se
Adress: ROSENDALSVÄGEN 53 – 837 95 Undersåker
Län: Jämtlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *