Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Imer Fazlija, VD för IMER FASTIGHETSFÖRVALTNING AB, för den väl förtjänta utnämningen till länets entreprenör! Imer har en imponerande bakgrund inom byggbranschen och fastighetsförvaltning och har nu tagit steget in i att hyra ut fastigheter.

Med en passion för att skapa trivsamma och välskötta boendemiljöer har Imer och IMER FASTIGHETSFÖRVALTNING AB gjort det lilla extra för sina kunder. Genom att fokusera på detaljer och kundens behov har de skapat en stark relation med sina hyresgäster, vilket resulterar i att alla är nöjda.

Imer Fazlija och hans team är förebilder inom branschen och en inspirerande kraft för företagsanda och kundengagemang. Vi är stolta över att tilldela honom titeln Länets Entreprenör och ser fram emot fortsatt framgång och positiv inverkan på fastighetssektorn!

Stort grattis till Imer Fazlija – Länets entreprenör 2023!

VD Imer Fazlija
Org.nr: 559128-1000
Mail: iman.bygg@hotmail.com
Adress: HEDEMORAVÄGEN 19 – 776 70 Vikmanshyttan
Län: Dalarnas län
facebook.com/people/Imer-fastighetsf%C3%B6rvaltning-AB/100057782134743/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *