Mikael Hveem och Hveem Affärsutveckling AB är en imponerande kraft inom näringslivet i länet. Med över 30 års erfarenhet har Mikael förvärvat en bred och djup kunskap inom managementkonsulting och affärsutveckling som han nyttjat i sin verksamhet för att göra andra företag effektivare med stöd av IT applikationer som noggrant analyserats och valts ut för kundens ändamål.

Mikaels beslut att starta sitt eget företag visar på hans entreprenöriella anda och beslutsamhet. Hans långa resa i branschen, från anställd till framgångsrik företagsägare, är en inspirerande berättelse om hårt arbete och dedikation. Genom åren har han skapat en stark grund av kunskap och erfarenhet som har varit avgörande för hans framgång.

Mikaels breda kunskap inom strategi och affärsutveckling i samklang med applikationer för effektivisering visar på hans förmåga att mångsidigt hantera olika affärsområden. Dessutom är det tydligt att han har tagit itu med utmaningarna med en positiv inställning och en kärlek till det han gör.

Utmärkelsen som länets entreprenör är ett välförtjänt erkännande av Mikael Hveems betydande bidrag till näringslivet och hans enastående prestationer genom åren.

Stort grattis till Mikael Hveem – Länets entreprenörer 2023!

VD Mikael Hveem
Org.nr: 556657-8935
Mail: mikael@hveem.se
Adress: BOGSPRÖTSGATAN 23 – 652 14 Karlstad
Län: Värmlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *