Joakim Fredriksson, VD för Hus & Bryggsnickar’n i Roslagen AB, är med stolthet och välförtjänt erkännande tilldelad titeln Länets Entreprenör 2023! Genom åren som entreprenör har Joakim visat en enastående kompetens inom egenföretagande och levererat tjänster av högsta kvalitet.

Joakims förmåga att skapa starka relationer med sina kunder vittnar om hans dedikation till att sätta deras nöjdhet i fokus. Med ett imponerande engagemang och driv gör Joakim alltid det lilla extra för att säkerställa att varje projekt blir perfekt och överträffar förväntningarna.

Att tilldelas titeln Länets Entreprenör 2023 är ett bevis på Joakims oöverträffade professionalism och dedikation. Vi gratulerar honom varmt för denna prestigefyllda utmärkelse och ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar inom företagsvärlden.

Stort grattis till Joakim Fredriksson – Länets entreprenör 2023!

VD Joakim Fredriksson
Org.nr: 556934-1778
Mail: joakim@husbobrygg.se
Adress: Bromsebyvägen 110 – 184 93 Åkersberga
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *