Länets entreprenör 2023!

August Karlsson, den passionerade VD:n för HRB Riv & Sanering AB, är en förebild inom branschen. Hans engagemang och brinnande entusiasm för arbetet återspeglas tydligt i företagets framgångar. August vill särskilt hylla det fantastiska teamet som dagligen levererar arbete av högsta kvalitet.

HRB Gruppen, grundat av Harem Rafat, har under Augusts ledning fortsatt att blomstra och utmärker sig genom sitt fokus på kvalitet i varje utfört uppdrag. August är tacksam för det förtroende han fått att leda företaget och strävar alltid efter att upprätthålla HRB Gruppens starka rykte.

HRB Gruppen skiljer sig genom en tydlig arbetsfördelning och värderar de anställdas kompetens och trivsel högt. Oavsett om det handlar om att avlägsna mikrobiell påväxt, riva efter en brand eller sanera klotter, utförs arbetet metodiskt, miljövänligt och effektivt.

Vi är stolta över att hylla August Karlsson och HRB Gruppen som länets entreprenör. Deras dedikation till hög kvalitet och hållbarhet är en förebild för branschen.

Stort grattis till August Karlsson – Länets entreprenör 2023!

VD August Karlsson
Org.nr: 559069-7941
Mail: august.karlsson@hrb-rs.se
Adress: METROLIT BYGGNADS AB BOX 6026 – 171 06 Solna
Län: Stockholms län
hrb-rs.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *