Länets entreprenör 2023!

Med stor glädje och respekt tillkännager vi att Hong Phuc Huynh är den värdiga mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Hans företag, som är inriktat på köp och försäljning av grönsaker och livsmedel, har blivit en viktig del av samhället och en nyckelaktör inom livsmedelsbranschen.

Hong Phuc Huynh är en entreprenör som har skapat en pålitlig och värdefull verksamhet inom livsmedelssektorn. Hans förmåga att köpa och sälja grönsaker och livsmedel har inte bara skapat affärsmöjligheter utan har också bidragit till att säkerställa att samhället har tillgång till färska och näringsrika produkter.

Det är männskor som Hong Phuc Huynh som håller hjulen igång inom livsmedelsbranschen. Hans arbete är en påminnelse om vikten av att förse samhället med kvalitetslivsmedel och grönsaker samtidigt som han skapar ekonomisk tillväxt och sysselsättning.

Stort grattis till Hong Phuc Huynh – Länets entreprenör 2023!

VD Hong Phuc Huynh
Org.nr: 559228-2619
Mail: hpgronsakerab@gmail.com
Adress: MARKNADSVÄGEN 18 – 120 44 Årsta
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *