Mickael, grundare av KM Limträ AB, är en framstående entreprenör med en imponerande resa sedan företagets start 2014. Under åren har företaget upplevt en stadig tillväxt och etablerat sig som ledande inom montering av limträkonstruktioner, takarbeten, snickeriarbeten och liknande verksamheter.

KM Limträ AB präglas av sitt engagemang för hög kvalitet i samarbetet med andra företag. Mickael och hans team lägger stort fokus på att leverera jobb av högsta kvalitet, vilket har varit en nyckel till deras framgång.

Det är med stor glädje och stolthet vi tilldelar Mickael och KM Limträ AB titeln som Länets Entreprenör 2023, som ett erkännande för deras hängivenhet och exceptionella prestationer inom branschen.

Stort grattis till Mikael Wahlström – Länets entreprenörer 2023!

VD Mikael Wahlström
Org.nr: 556872-2226
Mail: micke@hmlimtra.se
Adress: ÄNGSVÄGEN 5 – 748 40 Örbyhus
Län: Uppsala län
facebook.com/p/HM-Limtr%C3%A4-AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *