Stefan Hjalmarsson, VD för Hjalmarssons Åkeri i Tingsryd Aktiebolag, är en enastående entreprenör med en lång historia av framgång och engagemang inom transportbranschen. Sedan företagets start 1994 i Tingsryd har Stefan och hans team framgångsrikt utvecklat och diversifierat verksamheten.

I början erbjöd de en grusbil till sina kunder och körde transporter åt LBC. Sedan dess har företaget expanderat och breddat sina tjänster till att inkludera olika transporter, tunga transporter, anläggning av trädgårdar samt försäljning av grus och makadam. En viktig milstolpe var flytten till Urshult år 2011.

Med en dedikation att göra det lilla extra för sina kunder har Hjalmarssons Åkeri skapat en stark kundnöjdhet och lojalitet. Stefan och hans team strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar och säkerställa att varje kund lämnar med ett leende på läpparna.

Vi vill hylla Stefan Hjalmarsson som entreprenör och gratulera honom till titeln som länets entreprenör. Hans hängivenhet till att utveckla och förbättra sitt företag är inspirerande, och vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar.

Stort grattis till Stefan Hjalmarsson – Länets entreprenör 2023!

VD Stefan Hjalmarsson
Org.nr: 556487-5119
Mail: hjalmarssonsakeriab@gmail.com
Adress: SMEDJEVÄGEN 29 – 360 13 Urshult
Län: Kronobergs län
hjalmarssonsakeri.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *