Länets entreprenör 2023!

Ett varmt grattis till Giovanna och Hilke Collection AB för den välförtjänta utnämningen till länets entreprenör! Giovanna, som VD för Hilke Collection AB, har visat enastående omtanke om sina kollegor och skapat en familjär arbetsplats där alla känner sig välkomna och värderade.

Hilke Collection AB, under Giovannas ledning, har storslagna ambitioner att bli globala och har redan expanderat genom att öppna butiker i andra länder, som Schweiz. Den dedikationen till att växa och erbjuda sina produkter internationellt är verkligen imponerande.

Företaget lägger stor vikt vid att göra det lilla extra för sina kunder, vilket säkerställer att de alltid är nöjda och återkommer för mer. Valet att satsa på kvalitet före kvantitet visar på en stark inriktning mot att erbjuda det bästa för kunderna.

Stort grattis till Giovanna Hilke – Länets entreprenör 2023!

VD Giovanna Hilke
Org.nr: 559182-0245
Mail: giovanna@hilkecollection.se
Adress: TORNBYVÄGEN 3 – 583 73
Län: Östergötlands län
hilkecollection.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *