Länets entreprenör 2023!

Erik Lööw, VD för High Altitude AB, är en dedikerad ledare som investerar mycket tid och engagemang i företaget. Med en stark betoning på kvalitet har han och hans team skapat en företagskultur som präglas av professionalism och överlägsen service.

High Altitude AB är en frontfigur inom försäljning och service av kommunikationssystem för datornätverk, digital-tv, antenner, larm och övrig elarmatur. Deras fokus på att leverera högkvalitativa lösningar och överträffa kundförväntningar har gjort dem till en pålitlig aktör inom branschen.

Företaget strävar alltid efter att göra det lilla extra för sina kunder, vilket skapar en varaktig relation och kundnöjdhet. Erik och High Altitude AB är en kraft att räkna med, och det är med glädje och stolthet vi tilldelar dem titeln Länets Entreprenör. Fortsätt det fantastiska arbetet!

Stort grattis till Erik Lööw – Länets entreprenör 2023!

VD Erik Lööw
Org.nr: 556823-3737
Mail: highalt.erik@gmail.com
Telefon: 070-746 52 38
Adress: Yttre 151 – 829 51 Bergsjö
Län: Gävleborgs län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *