Länets entreprenör 2023!

Daniel Brandt, den hängivna ägaren och möbelsnickaren bakom HDB Snickeri, är en mästare av sitt hantverk. Med en gedigen utbildning inom trädesign och möbelsnickeri från Hammarö utbildningscenter och SnickarAkademin i Kristianstad, har Daniel byggt upp en imponerande skicklighet och passion för trä.

Sedan hösten 2009 har HDB Snickeri blivit en plats där kreativitet och skaparpassion flödar fritt. Varje skapelse från HDB Snickeri bär på Daniel Brandts precision och expertis, och varje detalj är omsorgsfullt utformad för att ge kunderna en unik och kvalitativ upplevelse.

HDB Snickeris slogan “Alla goda ting äro trä!” sammanfattar inte bara företagets dedikation till sitt hantverk utan är också en påminnelse om vikten av naturliga och vackra material. Vi är stolta över att tilldela Daniel Brandt och HDB Snickeri utmärkelsen som länets entreprenör och ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa inom möbelsnickeri.

Stort grattis till Daniel Brandt – Länets entreprenör 2023!

VD Daniel Brandt
Org.nr: 559034-7406
Mail: daniel@hdbsnickeri.se
Adress: Lidbecksgatan 8 – 734 30 Hallstahammar
Län: Västmanlands län
hdbsnickeri.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *