Johan Jansson, VD för Hässle Bygg i Uppsala AB, är verkligen värd titeln som länets entreprenör. Med sitt företag som fokuserar på mark- och grundjobb samt byggverksamhet har Johan visat engagemang och dedikation för att göra skillnad i branschen.

En speciell hyllning till Johans fru, som har varit en viktig stöttepelare och bidragit till företagets framgång. Det är alltid underbart att se när partners stöttar varandra och tillsammans skapar framgångsrika företag.

Johan, ditt hårda arbete och engagemang har verkligen burit frukt. Fortsätt vara en förebild inom branschen och skapa positiv förändring. Hässle Bygg i Uppsala AB har en lysande framtid framför sig, och vi ser fram emot att se ditt fortsatta framgångsrika arbete!

Stort grattis till Johan Jansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Johan Jansson
Org.nr: 559185-7874
Mail: hesslebyggjohan@gmail.com
Adress: HÄSSLE 64 – 755 91 Uppsala
Län: Uppsala län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *