Länets entreprenör 2023!

Sandra Smidje, entreprenören bakom Hårknuten, har inte bara förverkligat sin dröm om att vara företagare, utan har också blivit erkänd som länets entreprenör och får nu ett välförtjänt certifikat från oss.

Redan på gymnasiet startade Sandra sitt företag som enskild firma när hon studerade till frisör. Under åren har företaget utvecklats och blivit ett aktiebolag år 2016. Med över 7 stolar är Hårknuten nu en av stadens ledande salonger och erbjuder en komplett upplevelse inom skönhet, inklusive frisörtjänster, skönhetsbehandlingar och manikyr.

Sandra vill också hylla sin make, Michael Smidje, för hans stöd och hjälpande hand i salongen. Oavsett era skönhetsbehov kan ni alltid lita på Sandra och hennes dedikerade team för att ge er den bästa servicen.

Stort grattis till Sandra Smidje – Länets entreprenör 2023!

VD Sandra Smidje
Org.nr: 559069-8154
Mail: sandra.smidje@gmail.com
Adress: Önneredsvägen 120 – 421 59 Västra Frölunda
Län: Västra Götalands län
instagram.com/harknuten/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *