Länets entreprenör 2023!

Med stor glädje och respekt tillkännager vi Ramazan Daler som mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Ramazan är grundaren av en framstående trafikskola och har genomgått en imponerande resa som har kännetecknats av engagemang och en ständig strävan efter kundnöjdhet.

Ramazan Daler bär alltid sin verksamhets logotyp med stolthet, och det är en symbol för hans dedikation och engagemang för att leverera högkvalitativ service till sina kunder. Hans brinnande önskan att göra kunderna nöjda är tydlig i varje aspekt av hans arbete och har varit en nyckelfaktor i hans framgång.

Men bakom varje framgångsrik entreprenör finns ofta en stark och stöttande partner. Ramazan vill med all rätt rikta sitt tack till sin fru, som har varit med honom sedan starten och har varit en konstant källa till stöd och inspiration. Hennes stöd har varit en avgörande faktor i hans företags tillväxt och framgång.

Vi ser med stolthet och förväntan fram emot att följa Ramazan Dalers fortsatta resa och hans strävan efter att skapa kompetenta och säkra förare på vägarna. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans hängivenhet och arbete. Grattis till Ramazan Daler och hans stödjande partner, och vi ser med spänning fram emot deras framtida prestationer och bidrag till trafiksäkerheten.

Stort grattis till Ramazan Daler – Länets entreprenör 2023!

VD Ramazan Daler
Org.nr: 559179-1875
Mail: info@handenstrafikskola.se
Adress: Poseidons gränd 7A – 136 46 Handen
Län: Stockholms län
handenstrafikskola.se/
www.instagram.com
www.youtube.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *