Länets entreprenör 2023!

Hamburgeriet Kopparlunden har blivit utnämnda till länets entreprenör och vi är stolta över att hylla detta företag som en lokal pärla. Med en passion för att erbjuda de allra bästa råvarorna året om, har de skapat en enastående matupplevelse för invånare i Västerås.

Deras engagemang för kvalitet och lokal samverkan är tydligt, med kött från svenska gårdar och närområdet i samarbete med Carlströms Kött & Chark, samt hamburgerbröd från bagare utanför Västmanland. Genom att stödja lokala leverantörer i Västerås har de visat sitt åtagande för det lokala näringslivet.

Med över 100 sittplatser i deras restaurang och snabb take-away-service, strävar de efter att överträffa kundens förväntningar vid varje möte. Kärleken till burgaren och gästerna är gränslös och vi är glada att fira Hamburgeriet Kopparlunden och deras alldeles egna Hamburgerkung Eddie.

VD VD Ercan Eddie Gecer
Org.nr: 559062-0513
Mail: info@Hamburgeriet.nu
Adress: Varmvalsvägen 17, 721 30 Västerås
Län: Västmanlands län
https://hamburgeriet.nu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *