Länets entreprenör 2023!

Med stor glädje och erkännande vill vi tillkännage att Håkan Rydberg är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Hans företag, som ägnar sig åt entreprenadverksamhet inom skogsnäringen, gräv- och schaktarbeten samt reparation och underhåll inom processindustrin, är en väsentlig aktör inom flera branscher.

Håkan Rydberg har visat sig vara en entreprenör som inte bara kan hantera en imponerande bredd av verksamheter utan också en som gör det med enastående skicklighet och dedikation. Hans företag har blivit en hjärtpunkt i skogsnäringen och en pålitlig partner för reparation och underhåll inom processindustrin.

Men Håkan Rydberg vill inte bara tacka sig själv för denna framgång. Han vill också rikta sitt tack till sin far, Benny Viklund, som har varit en konstant stöttepelare genom alla år som entreprenör. Familjen och mentorer som Benny är ofta källan till styrka och inspiration för att driva företag framåt.

Stort grattis till Fredrik Larsson – Länets entreprenör 2023!

VD Håkan Rydberg
Org.nr: 556938-9892
Län: Västernorrlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *