Evelina, grundare och VD för Hair Craft Studio Kungsbacka AB, är inte bara en talangfull frisör och entreprenör utan också en inspirerande ledare som har skapat en framgångsrik skönhetssalong mitt i utmanande tider. Trots den pågående pandemin har Evelina, med sitt outtröttliga engagemang och ledarskap, lyckats inte bara upprätthålla verksamheten utan också utveckla den till ett blomstrande företag.

Startåret 2020 markerar inte bara början på Hair Craft Studio utan också en resa där Evelina har skapat och byggt upp ett fantastiskt team på sex personer. Deras passion sträcker sig över olika områden inom skönhetssalongen, inklusive frisör och försäljning av de främsta produkterna inom branschen.

Evelina betonar vikten av sitt dedikerade team och uttrycker sin tacksamhet för deras exceptionella arbete. Hon hyllar dem för att vara hjärtat av företaget och framhåller vikten av deras gemenskap och professionalitet.

Ett extra tack riktas till Evelinas pappa, Lennart Gustafsson, som inte bara har varit ett stöd genom åren utan även deltar aktivt i styrelsen och fungerar som ett värdefullt bollplank. Hans närvaro och stöd, oavsett storlek på utmaningen, har varit en viktig del av Hair Craft Studios resa.

Evelina och Hair Craft Studio Kungsbacka AB förtjänar den ärofyllda utmärkelsen som länets entreprenör och certifikatet som ett erkännande för deras enastående insatser inom skönhetsbranschen. Fortsätt sprida skönhet och glädje genom ert fantastiska arbete!

Stort grattis till Evelina Gustafsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Evelina Gustafsson
Org.nr: 559242-3338
Mail: team@haircraftstudio.nu
Adress: FAKTORVÄGEN 17 – 434 37 Kungsbacka
Län: Hallands län
haircraftstudio.nu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *