Ett stort grattis till Hanna Malmen, VD för Hair & Care Hanna Malmén AB, för den välförtjänta utnämningen till länets entreprenör! Hanna vill rikta en varm hyllning till sina fantastiska kollegor för den gemensamma framgången inom företaget.

Det var inte ursprungligen planerat för Hanna att driva sin egen frisörsalong. Vid 22 års ålder, med en tanke på att byta yrke, fick hon en oväntad möjlighet att köpa en egen salong. Modigt och med passion för sitt arbete tackade hon ja till utmaningen och har sedan dess skapat en framgångsrik verksamhet.

Hair & Care Hanna Malmén AB går alltid det lilla extra för sina kunder för att säkerställa att varje besök blir en nöjd och minnesvärd upplevelse. Deras engagemang för att överträffa förväntningarna och skapa nöjda kunder har varit nyckeln till deras framgång.

Stort grattis till Hanna Malmen – Länets entreprenör 2023!

VD Hanna Malmen
Org.nr: 559179-3525
Mail: malmenhanna@gmail.com
Adress: Kyrkogatan 30 – 595 30 Mjölby
Län: Östergötlands län
hannashairandcare.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *