Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Johan Hans-Anders Karlsson, VD för H-A Karlsson Invest AB, för den hedrande utnämningen som länets entreprenör! Johan vill rikta en varm hyllning till alla sina kollegor och medarbetare som har varit en oerhört värdefull del av företagets framgång.

H-A Karlsson Invest AB är känt för sin starka fokus på kvalitet och engagemang för att upprätthålla långsiktiga relationer med sina kunder. Genom att värdesätta och vårda dessa relationer har de skapat en stabil grund för företagets framgång.

Vi är glada över att kunna hylla H-A Karlsson Invest AB för deras enastående prestationer och önskar dem fortsatt framgång och tillväxt. Utmärkelsen som länets entreprenör är ett välförtjänt erkännande av det dedikerade arbete som Johan och hela teamet har lagt ner.

Stort grattis till Johan Hans-Anders Karlsson – Länets entreprenör 2023!

VD Johan Hans-Anders Karlsson
Org.nr: 556723-9776
Mail: hak@seoson.se
Adress: BÄCKGATAN 2 – 442 30 Kungälv
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *