Länets entreprenör 2023!

Det är med en varm och djupt känd tacksamhet vi tillkännager att Jan-Ove Gustafsson är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Med en otrolig hängivenhet och passion för entreprenörskap har Jan-Ove arbetat i 35 år som en framstående aktör inom åkeriverksamheten.

Jan-Ove Gustafsson är en förebild för alla som strävar efter att förverkliga sina entreprenörsdrömmar. Med en vision om att följa sin egen väg, startade han sin resa som egenföretagare och har i årtionden varit en ledande kraft inom sin bransch. Hans beslutsamhet och uthållighet har varit avgörande för hans framgång.

Genom årens lopp har Jan-Ove lyckats samla på sig en imponerande flotta av bilar och maskiner och har blivit synonymt med kvalitet och pålitlighet inom åkeriverksamheten. Hans företag har bidragit till att forma och driva branschen framåt.

Men nu, efter en lång och framgångsrik karriär, är det dags för Jan-Ove Gustafsson att gå i pension och njuta av välförtjänt vila. Hans bidrag till entreprenörskapet och åkeriverksamheten kommer att bli ihågkommen och hyllas i många år framöver.

Stort grattis till Ingvar Bergstedt – Länets entreprenör 2023!

VD Jan-Ove Gustafsson
Org.nr: 556649-8654
Mail: janne.gustavsson@fastighetscomptns.se
Adress: ÖSTRA DALGATAN 26 – 891 32 Örnsköldsvik
Län: Västernorrlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *