Jakob Brandt, en banbrytande entreprenör, har lyfts fram som länets entreprenör för 2023, och hans företag Greenethic är en förebild inom ingenjörs- och konsultbranschen. Greenethic specialiserar sig på att tillhandahålla professionella tjänster inom offshore vindkraft och elektrisk infrastruktur med fokus på högspänningskablar och tillbehör.

Greenethic strävar efter att erbjuda skräddarsydda och högkvalitativa tjänster som möter deras kunders specifika behov. Företagets team utgörs av högt kvalificerade specialister, inklusive projektledare, ingenjörer, QA- och QHSE-personal samt kabelspecialister. Deras kompetens och dedikation speglar sig i varje aspekt av deras arbete, från anbud till driftsättning.

Visionen hos Greenethic är tydlig och inspirerande: att driva fram framtiden. Genom att använda avancerad teknologi strävar de efter att skapa en grönare och mer hållbar morgondag för kommande generationer. Jakob Brandt och Greenethic är en värdig vinnare av priset som länets entreprenör, och deras arbete bidrar inte bara till företagets framgång utan också till en positiv inverkan på samhället och miljön.

Stort grattis till Jakob Brandt – Länets entreprenörer 2023!

VD Jakob Brandt
Org.nr: 559259-3155
Mail: jakob.brandt85@gmail.com
Län: Kalmars län

https://www.greenethic.co/

6 Responses

  1. Pingback: naga356
  2. Pingback: trippy chocolates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *