Goran och GOLV- OCH SLIP SKARABORG AB har blivit officiellt hyllade som länets entreprenör för deras enastående arbete inom golvläggning och renovering av golv. Med en passion för hantverk och dedikation till att förvandla ytor har de etablerat sig som en förebild inom branschen.

GOLV- OCH SLIP SKARABORG AB, under Gorans ledarskap, har skapat enastående resultat genom att erbjuda skräddarsydda golvlösningar och högkvalitativ slipning och renovering av befintliga golv. Företaget har inte bara förbättrat estetiken och funktionaliteten i otaliga utrymmen utan har också byggt upp en stark ryktegrundad på pålitlighet och professionalism.

Goran och hans dedikerade team har inte bara förfinat ytor utan har också bidragit till att förvandla hem och företag till trivsamma och estetiskt tilltalande miljöer. Deras expertis sträcker sig över olika golvmaterial och stilar, och de har lyckats anpassa sig till olika kunders behov och önskemål.

Vi överlämnar detta certifikat till Goran och GOLV- OCH SLIP SKARABORG AB som en erkänsla för deras betydande bidrag till branschen och för att ha höjt ribban för professionell golvläggning och renovering av golv i länet. Vi hyllar deras fina arbete och ser fram emot att se deras fortsatta framgångar och innovationer inom området.

Stort grattis till Goran Kajic – Länets entreprenörer 2023!

VD Goran Kajic
Org.nr: 559183-4956
Mail: goran@golvslip.se
Adress: Sigurd kochs gata 27 – 521 40 Falköping
Län: Västra götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *