Rickard och Yvette, det dynamiska teamet bakom Godiskristallen AB, förtjänar stora gratulationer för att ha blivit utnämnda till länets entreprenörer 2023! Deras otroliga prestationer och hängivenhet har varit synliga ända från start och har gjort Godiskristallen till en framstående aktör inom godis- och snacksbranschen.

Genom att leverera otrolig kvalitet på snacks och godis har Rickard och Yvette säkrat sina kunders helgmys och kvällsmys genom åren. Godiskristallen har inte bara erövrat hjärtan utan har även byggt upp en stark online-närvaro med glada kunder och fantastiska omdömen på sociala medier.

Att tilldelas titeln länets entreprenörer är en erkännande av deras hårda arbete, dedikation och högkvalitativa produkter. Vi vill gratulera dem till denna välförtjänta utmärkelse och önska dem fortsatt framgång.

För alla som har möjlighet att besöka Godiskristallen AB rekommenderar vi starkt att göra det och uppleva den enastående kvalitet som de erbjuder.

Stort grattis till Rickard Christensen och Yvette Annica C Alves Stjernhammar – Länets entreprenör 2023!

VD Rickard Christensen, VD Yvette Annica C Alves Stjernhammar
Org.nr: 559051-2058
Mail: info@godiskristallen.se
Adress: Kanongatan 155 – 254 67 Helsingborg
Län: Skåne Län
godiskristallen.se/
facebook.com/skanesstorstagodisbutik/
instagram.com/godiskristallen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *