Länets entreprenör 2023!

Det är med stor beundran och respekt vi tillkännager att Nabil Fakhro är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Med en imponerande karriär som sträcker sig över 30 år har Nabil etablerat sig som en av de främsta leverantörerna i Sverige inom distribution av godsaker, konfektyr och drycker.

Nabil och hans team har specialiserat sig på att förse företag runt hela Sverige med högkvalitativa produkter. Det är deras noggrannhet och strävan efter kvalitet som har gjort dem till en pålitlig grossist inom branschen. Deras arbete är uppskattat av alla deras kunder, och det är denna hängivenhet till att leverera enastående produkter som har byggt upp deras rykte.

Nabil har inte bara lyckats skapa ett framgångsrikt företag, utan har även en beundransvärd förmåga att driva företag till tillväxt. Hans tidigare erfarenheter av att driva flera företag inom samma bransch vittnar om hans entreprenörsanda och kapacitet.

Nabil Fakhros karriär är en inspirerande berättelse om uthållighet, precision och en stark kärlek till sitt arbete. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans mångåriga insatser och förmåga att excellera inom sin bransch.

Stort grattis till Nabil Fakhro – Länets entreprenör 2023!

VD Nabil Fakhro
Org.nr: 559144-8625
Mail: info@globalsweets.se
Adress: SJÖGÅNGSVÄGEN 3 – 233 35 Svedala
Län: Skåne län
https://globalsweets.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *